Hybride ready

Deze laagdrempelige hybride verduurzamingsstap is geschikt voor iedere situatie. Een hybride verwarmingssysteem maakt voor het verwarmen van woningen gebruik van zowel de hr-ketel als een warmtepomp. Een hybride installatie geeft veel keuzevrijheid voor u als woningeigenaar. U kunt zelf beslissen wanneer u overgaat op een hybride en of u tegelijkertijd ook nog andere energiebesparende maatregelen neemt of pas later.

Goed voorbereid op de toekomst

Een toekomstbestendig hybride verwarmingssysteem die zowel krachtig als milieuvriendelijk is. De lucht-waterwarmtepomp aroTHERM plus heeft een bijzonder hoge aanvoertemperatuur en kan met bestaande radiatoren gebruikt worden. Met een COP van maximaal 5,4 (A7/W35) levert de aroTHERM plus topprestaties.

Met een hybride oplossing verwarmt u duurzaam

De hybride installatie gebruikt namelijk tot 80% gratis energie uit de lucht. De energie uit de lucht wordt door de warmtepomp omgezet in warm water en afgegeven aan de cv-installatie. De gasketel springt bij tijdens koude dagen en voorziet u van warm tapwater.

Een hybride installatie reduceert CO2 uitstoot tot 70%

Overweeg daarom een perfecte samenwerking tussen warmtepomp en hr-ketel. Door middel van aantrekkelijke overheidssubsidies worden de investeringskosten voor een warmtepomp aanzienlijk verminderd.

Met de ecoTEC plus bent u hybride ready

De Vaillant ecoTEC plus heeft een hoog modulatiebereik. Hierdoor blijft de ketel op een laag pitje branden als er maar weinig warmte wordt gevraagd, wat energiezuinig is en dus goed voor uw portemonnee. De ketel heeft het energielabel A+ (98%) voor verwarming i.c.m. de sensoCOMFORT systeemregelaar.

Toekomstbestendig: combinatie van ervaring, expertise en technologie

Producten van vandaag moeten met vooruitziende blik worden ontwikkeld. De Vaillant ecoTEC plus is het resultaat van ruim 145 jaar innovatie en dankzij de intelligente IoniDetect-technologie toekomstbestendig. Deze technologie zorgt ervoor dat de ketel wisselende gaskwaliteiten herkent en zich hierop automatisch aanpast voor een optimale verbranding.

Fluisterstille en energiezuinige werking

De Vaillant ecoTEC plus is zeer stil en heeft een modulatiebereik 1:9. Hierdoor blijft de ketel op een laag pitje branden als er maar weinig warmte wordt gevraagd wat energiezuinig is en dus goed voor uw portemonnee.