De warmtepomp

Met een warmtepomp verwarm je je huis niet langer met aardgas zoals met een cv-ketel, maar met elektriciteit. Hierdoor ga je minder gas en meer stroom gebruiken. De besparing op je gaskosten is bij jouw ideale warmtepomp veel groter dan de extra stroomkosten. Zo bespaar je iedere maand geld op je energierekening, en help je het milieu omdat je veel minder of zelfs geen C02 uitstoot.

CO²: minder is meer

Warmtepomptechnologie wordt ook gepromoot omdat het gebruik van duurzame energie voor verwarming bijzonder voordelig is voor u en het milieu. Een groot deel van de CO2-uitstoot in Nederland is te wijten aan huishoudens en de dienstverlening die gas verbruiken voor verwarming en warmwaterproductie. Een warmtepomp kan de uitstoot met wel 30% verlagen ten opzichte van een cv-ketel op gas.

Duurzame verwarming, besparen op lange termijn

Omdat steeds meer elektriciteit voortkomt van groene energiebronnen, zal de CO2-uitstoot van warmtepompen blijven dalen.

Met het verkleinen van uw ecologische voetafdruk zal ook uw energierekening dalen. U kiest immers voor een buitengewoon efficiënte technologie. Ongeveer driekwart van de energie die u verbruikt, wordt volledig gratis geleverd door het milieu. Slechts één vierde ervan is elektriciteit die u nodig hebt voor de aandrijving van de pomp.

Kwaliteit van Duitse makelij

Wij laten u kiezen uit een breed assortiment van warmtepompen die gegarandeerd zeer energiezuinig zijn. Al onze toestellen voegen superieur vakmanschap samen met flexibele oplossingen, lage gebruikskosten en prestaties die het handelsmerk van moderne warmtepompen zijn. Door PV systemen te gebruiken, kunt u zelfs een deel van de nodige elektriciteit zelf opwekken. Zo bespaart u nog meer en wordt u tegelijkertijd minder afhankelijk van de energieleveranciers.

Vaillant

Vaillant