Even voorstellen

Mijn naam is Adriaan Schinkel en ben sinds 1989 werkzaam in de loodgietersbranche. Na een aantal jaren gewerkt te hebben voor een paar bedrijven ben ik in 2007 voor mijzelf begonnen met mijn eigen Loodgieters – en installatiebedrijf.

Vraag offerte aan

Vaillant in mijn eigen woning

De eerste Vaillant hybride installatie heb ik bij mijzelf thuis gemaakt met een AroTHERM split 7kw met een bestaande Vaillant ecoTEC plus cv ketel. Zo heb ik eerst een jaar gedraaid om te kijken of het allemaal wel werkt en of mijn jaren 40 woning  inderdaad lekker comfortabel warm zou worden in de winter.
Ik kan u vertellen dat mijn woning nog nooit zo comfortabel warm is geweest als het eerste jaar met warmtepomp.  

Er gaan genoeg spookverhalen rond betreft warmtepompen dat mensen in de kou zitten in de winter, dat is dus niet correct mits een installatie goed berekend en aangelegd is en er voldoende warmte afgifte is in de woning.
Ik had de installatie ook zo ingesteld dat de Vaillant ecoTEC cv ketel alleen gebruikt werd voor warm water en de Warmtepomp alleen voor cv gebruikt werd.

Vaillant in mijn eigen woning

Warmtepomp

Het tweede jaar heb ik op de warmtepomp installatie een RVS boiler van 300liter voor warm water bereiding erbij aangesloten en heb ik ook het gas van mijn woning laten afsluiten. Met de nodige zonnepanelen erbij kan ik zeggen dat ik nu voor een maandbedrag zit qua energiekosten van circa € 15,00 per maand voor elektra.

Ik heb voor Vaillant gekozen omdat het van degelijk materiaal gemaakt is en de specificaties er niet om liegen qua rendement. Het complete systeem communiceerd met een E-bus systeem, wat inhoud dat je 2 draadjes met elkaar koppelt en het systeem werkt ongeacht welke Vaillant producten je erop aansluit. En alles werkt met 1 systeem regelaar de VRC720.

Uw systeem kan  tevens op afstand door mij worden gemonitord d.m.v. profiDialog en indien nodig kan ik tevens op afstand instellingen aanpassen. Zodat het systeem nog zuiniger kan gaan werken. Dit is voor het eerste jaar wel aan te raden omdat geen enkele woning hetzelfde is en ieder persoon gebruikt zijn installatie anders.

Kortom; iedere installatie is maatwerk.