Maximaal comfort en eenvoudig te bedienen

  • Kamerthermostaat voor Vaillant eBUS besturing
  • Weersafhankelijke systeemregelaar voor Vaillant warmtepompen, cv-ketels, en hybride installaties
  • Intuïtieve bediening met automatische detectie van eBUS-systeemcomponenten
  • Eenvoudige bediening met full-text touchscreen display van hoogwaardig materiaal
  • Ook een draadloze versie beschikbaar
  • Bedien uw verwarming op afstand met de sensoNET gateway (tegen meerprijs) en app

Vertrouw op hoge kwaliteit: de sensoCOMFORT slimme kamerthermostaat met haar eenvoudige bedieningsmogelijkheden staat garant voor maximaal comfort. 

Alles - in - één - oplossing voor warmtepompen, hybride  en complexere systemen met cv- ketels

De sensoCOMFORT is een comfortabel allround weersafhankelijk besturingssysteem dat in staat is om een grote verscheidenheid aan installaties te regelen. De sensoCOMFORT kan eenvoudige installaties regelen, zoals een all-electric warmtepompsysteem met één cv-groep en een boiler. Maar ook complexere installaties met maximaal negen verwarmingscircuits. Ook voor een hybridesysteem met een Vaillant cv-ketel en warmtepomp kan de sensoCOMFORT uitstekend worden toegepast.

Intergeer gemakkelijk verschillende energiebronnen

Met de sensoCOMFORT kunt u een systeemoplossing die zowel zeer efficiënt als milieuvriendelijk integreren. Dankzij de gemeenschappelijke eBUS-taal zijn alle uitbreidingen met duurzame energie gemakkelijk uit te voeren. Daarbij komt een toekomstgericht voordeel: u kunt moeiteloos de zonne-opbrengst en verbruik controleren om de werking van het systeem nog efficiënter te maken.

Combineer de thermostaat met de sensoNET gateway (optioneel tegen meerprijs) en maak gebruik van de gratis sensoAPP om uw verwarming op afstand te bedienen. Of u nu thuis bent of onderweg - dtel uw individuele kamertemperatuur in op basis van uw behoeften en geef uzelf bijvoorbeeld een warm welkom wanneer u thuiskomt.

Het op elkaar afgestemde ontwerp van alle componenten, zoals uw Vaillant warmtepomp, cv- ketel, sensoCOMFORT en sensoAPP, maakt het de ideale thermostaat die zorgt voor een eenvoudige bediening.

Maak kennis met uw nieuwe kamerthermostaat. In slechts enkele tikken definieert u de perfecte temperatuur in uw huis. De duidelijke menustructuur, de volledige tekst en een extra "vraagteken-knop" voor meer informatie, garanderen een moeiteloze bediening. Ook de verlichte knoppen zorgen voor een eenvoudige bediening in donkere ruimtes.

Met de sensoCOMFORT kiest u voor een moderne kamerthermostaat met een slank design. Bovendien is er gekozen voor premium materialen, zoals glas, voor een luxe uitstraling.